Foci

2010.03.20. 07:30

Sima győzelemre készülnek a Viktória a PMFC ellen

A Viktória FC Szombathely női labdarúgócsapata ma 13.30-kor a kötelező győzelem reményében fogadja Pécsi MFC-t az újperinti Király Sportlétesítményben.

Vastag Nándor

A címvédő Viktória múlt héten 2:1-re kikapott első számú kihívója, az MTK vendégeként, így most mindenképpen javítani szeretne. Ehhez nem is kaphatott volna ideálisabb ellenfelet, a PMFC ugyanis a nyolccsapatos bajnokság utolsó előtti helyén szerénykedik, és ősszel 7:0-ra kapott ki Szombathelyen. A győzelem ma sem lehet kérdés, maximum annak aránya.

- Szeretnénk simán győzni, de a gólarányjavításról csak akkor lehet gondolkodni, ha minél hamarabb megszerezzük a vezetést - mondta Markó Edina, a Viktória edzője. - A Pécsnek masszív csapata van, és a különbség ellenére az ősszel is nehezen adta meg magát, ami valószínűleg most sem lesz másként. A játékoskeretük lényegében nem változott, mert ugyan a téli szünetben Godvár az MTK-hoz szerződött, de érkezett a budapestiektől Ács, aki meghatározó ember a védelmükben. Fontos tehát, hogy jól használjuk ki a helyzeteinket, és az első gól után is ugyanolyan határozottan kell tenni tovább a dolgunkat. A játékosok közül Tóth Alexandra még érzi korábbi sérülését, de vállalja a játékot. A várható kezdőcsapat: Szvorda (Papp E.) - Borbély, Tóth A., Horváth - Tóth E. (Papp D.), Megyeri, Rácz, Marsai - Szarvas, Szuh, Tóth G.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!