Ismét Vasban

2 órája

Vas vármegyében piheni ki a fáradalmakat az olimpiai bajnok úszó - fotó

Vaol.hu

Forrás: Facebook/Rasovszky Kristóf

Ahogy arról a nyári játékok alatt beszámoltunk, Rasovszky Kristóf napra pontosan 12 évvel Risztov Éva londoni győzelmét követően a nyílt vízi szakág második aranyát nyerte, s ez a magyar úszósport 32. olimpiai elsősége.

Tudtuk, hogy mi vár ránk, keményen dolgoztunk, nagyon sokat készültünk arra, mi lesz a Szajnában, a Dunában és a medencében egyaránt, ez pedig kifizetődött

- nyilatkozta augusztusban Rasovszky.

Az olimpiai bajnok azóta már többször is megfordult vármegyénkben. Augusztus végén Bükfürdőn mesélt olimpiai élményeiről, nem csak a partról, hanem a Szent Kelemen medencéből is sokan hallgatták a Bakos Ágnes moderálta élménybeszámolót. Rasovszky Kristóf azon kevés sportolók egyike, aki végig ugyanabban a sportágban szerepel. – Már óvodás koromba úsztam, rövid időre kipróbáltam a kézilabdát, de hamar visszatértem a medencébe – mesélte akkor lapunknak.

Úgy néz ki, Kristófnak kedvelt célpont lett a vasi fürdőváros, ugyanis a napokban ismét a Bükfürdő egyik medencéjéből jelentkezett közösségi oldalán. - Nincs is jobb, mint ebben az őszi időben a termál vízben fürdeni - írta a fénykép mellé.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában