Zenevilág

2 órája

Azahriah visszavonult: sokkolta a rajongókat a bejelentés

Sokként érte a rajongókat az egyik legsikeresebb magyar zenész vasárnapi bejelentése. Azahriah visszavonult meghatározatlan időre.

Vaol.hu

Forrás: MW-archív

Azahriah visszavonulását a YouTube-csatornáján jelentette be vasárnap.

Azahriah
Sokkolta a rajongók Azahriah bejelentése
Forrás: MW-archív

Itt az ideje megpihenni, sok dolgot helyretenni, gondolkozni, változtatni, de legfőképpen tanulni tovább és fejlődni. Nem tudom, mikor találkozunk legközelebb, de biztosan érzem hogy az a jelenés nagyobb lesz mint bármi eddig. őszinten hálásan köszönöm nektek az elmúlt 3 év pörgést, nagyon vigyázzatok magatokra keressétek a saját utatok és minden erőtökkel a fejlődésen legyetek és hogy szeretettel/megértéssel álljatok embertársaitokhoz.  

- írta a követőinek Baukó Attila, alias Azahriah. 

Azahriah visszavonulása sokként érte a rajongókat. 

Hogy Vas vármegyében is mekkora népszerűségre tett szert a fiatal zenész, bizonyítja, hogy a kőszegi szüreten Balog-iskola DJ-nek öltözött osztályának hangszóróiból többek között Azahriah szólt

Azahriah azzal is beírta magát a vasi zenei életbe, hogy elénekelte az Ocho Macho dalát. - Eddig azt mondtam, hogy a karrierünk csúcsa a Sziget Fesztivál Nagyszínpada volt - Robbie Williams előtt játszani, most azt mondom, ez a non plusz ultra, hogy Azahriah a Jó nekem dalunkat énekli - nyilatkozta Kirchknopf Gergő, az együttes frontembere. 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában