A hét ingatlana

2024.07.21. 12:50

Eladó egy sokoldalú, négy különálló apartmanból álló ingatlan Gyöngyösfaluban - fotók

Szeretne vendéglátással foglalkozni? Egészségügyi intézmény nyitna?Vagy jógaközpontot? Esetleg összeköltözne több generáció? Mindegyik esetben kiváló választás ez az ingatlan Gyöngyösfalun. Közel van Szombathely, mégis csendes, fel van újítva a ház, így csak be kell költöznie. Ha pont ezek a preferenciái, mindenképpen nézze meg, hiszen itt minden adott, egy békés együttéléshez, vagy egy vállalkozás kiteljesedéséhez.

Vaol.hu

Fotó: Ingatlanbazár

“Eladó Szombathelytől 12 km-re, Gyöngyösfaluban egy 4 különálló apartmanból álló, felújított, korszerűsített tégla épület, amely ideális lehetőség lehet nagyobb családnak, fejlesztő központnak, egészségügyi ellátásra alkalmas egységnek, szállásadásnak vagy több generáció együtt költözésére.

Az ingatlan jellemzői:

  •  5 különálló épület rész amelynek 1 egysége nagyobb tágasabb szobákkal rendelkezik,
  • a második -negyedik egységek 2-4 szobás apartmanok, konyhával, fürdőszobával és külön konyhával, bejárattal
  • az 5.egység a gazdasági helyiségként funkcionál jelenleg. Itt kapott helyet a gázkazán, dolgozói öltöző, szociális helyiség
  • az udvar kerti sütésre és parkoló kialakításra egyaránt alkalmas
  • Fűtés: gázcirkó
  • Nyílászárók: műanyag
  • Burkolat: járólap
  • Meleg vizet villanybojler biztosítja

Ez a sokoldalú ingatlan tökéletes választás lehet azok számára, akik nyugodt, zöld környezetben szeretnének élni, mégis közel a város nyújtotta lehetőségekhez. Az épület jelenlegi kialakítása lehetővé teszi, hogy akár több generáció is kényelmesen együtt éljen, miközben mindenki megőrizheti függetlenségét a külön apartmanoknak.”[...]

Még több jó ajánlatért keresse az  ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!