Kosárlabda

2024.09.07. 21:51

Egis Körmend: ismét az utolsó negyedben robbantottak

Az NB I.-es kosárlabda-bajnokságra készülő Egis Körmend a Helios Domzale ellen is nyerni tudott idegenben szombati edzőmérkőzésén.

Sütő Dániel

Forrás: Egis Körmend

Helios Domzale–Egis Körmend 75-92 (21-21, 20-25, 26-28, 8-18). Domzale, nemzetközi felkészülési férfi kosárlabda-mérkőzés.

Hétvégén két mérkőzést is játszik az Egis Körmend, amelyre ezúttal szlovén ellenfelek várnak, de úgyis fogalmazhatunk, hogy Szlovéniába vonult a Forray-csapat egy minedzőtáborba. Szombaton késő délután a Domzale ellen játszottak a Rába-partiak. Az első negyedben fej-fej mellett haladt a két csapat, ennek megfelelően 10 perc után 21-21 állt az eredményjelzőn. A második negyedben kicsit ellépett vendéglátójától a magyar piros-fekete alakulat, így a nagyszünetre 5 pontos előnnyel vonult az MTE. 


A mérkőzés szoros maradt szünet után a harmadik etapban is, a felek inkább támadásban remekeltek, így ez egy pontgazdag negyedre sikerült és 26-28-ra végződött a Körmend javára, ami azt jelentette, hogy az utolsó 10 perc előtt 67-74 állt az eredményjelzőn. Ahogy hétközben az osztrák BBC Nord Dragonz ellen, úgy ezúttal is az utolsó negyedben robbantott az Egis Körmend, előnyéhez további 10 pontot termelt a Forray-legénység, így magabiztosan 92-75-re nyert.

Vasárnap 18 órától a szintén szlovén KRKA csapata ellen játszik az Egis Körmend zárt kapuk mögött. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában