Baleset

2024.01.31. 21:06

Embert gázolt a vonat a szomszédos vármegyében, pótlóbuszra és késésekre kell számítani

A Keleti pályaudvarról Bécsbe tartó, Győrből 18:02-kor továbbindult Semmelweis EuroCity (EC 148) elgázolt egy embert Lébény-Mosonszentmiklós és Kimle-Károlyháza között.

Vaol.hu

Illusztráció!

Forrás: Pixabay

Frissítés: A katasztrófavédelem közlése szerint a szerelvényen mintegy 130 ember utazott. A műszaki mentés céljával riasztott lébényi hivatásos tűzoltók segítenek majd az utasoknak biztonságosan átszállni vonatpótló buszra - írja a kisalfold.hu.

A helyszínelés ideje alatt mindkét vágányon szünetel a vonatforgalom ezen a szakaszon, emiatt a vasúttársaság pótlóbuszokkal szállítja az utasokat - közölte a Mávinform.

A Győr-Hegyeshalom szakaszon közlekedő vonatok utasai jelentősen hosszabb eljutási időre számíthatnak.

A Győr és Hegyeshalom közötti EuRegio – és személyvonatok megosztva, Győr és Lébény-Mosonszentmiklós, valamint Kimle-Károlyháza és Hegyeshalom között közlekednek 

Az osztrák vasúttársaság (ÖBB) döntése értelmében a railjet xpress vonatok (rjx 165, 264) a helyszínelés végéig várakoznak, várhatóan 2-3 órás késéssel közlekednek tovább. 

A pótlóbuszok Lébény-Mosonszentmiklós és Kimle-Károlyháza között szállítják az utasokat, 20-30 perccel hosszabb eljutási időre lehet számítani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában