Életmentés

2024.07.27. 12:12

Életmentés a szomszédos vármegyében: férje szeme láttára lett rosszul, majd esett össze egy nő

Vaol.hu

Forrás: MW/archív

Fotó: Csapó Balázs

Rohantak a mentők egy Veszprém vármegyei településre, amikor egy éjszaka rosszul lett egy 50 év körüli nő a múlt hét folyamán. Az asszony abban a pillanatban, hogy jelezte a férjének mellkasi fájdalmát, hirtelen összeesett - írt róla a Ripost.

Az aggódó férj rögtön a mentők segítségét kérte, majd mentésirányító bajtársunk utasításai szerint megvizsgálta feleségét, aki már nem lélegzett. A mentésirányítás azonnal több mentőegységet riasztott, miközben az újraélesztés lépéseire instruálta a bejelentőt. Bajtársaink perceken belül helyszínre értek és emelt szinten folytatták az életmentést, ami az időben megkezdett mellkasi nyomásoknak köszönhetően végül rövid időn belül sikerre vezetett

– számoltak be a részletekről az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalán, majd hozzátették, a nőt ezután szerencsére már stabil állapotban szállították kórházba a mentők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában