Tragédia

2024.07.18. 09:14

Halálos baleset a szomszédos vármegyében - Felborult egy kisbusz az M1-esen

Felborult egy kisbusz Hegyeshalomnál, az M1-es autópálya 169-es kilométerszelvényénél, a Budapest felé vezető oldalon csütörtök éjjel.

Vaol.hu

Az M1-es autópálya 162-es kilométerszelvényében július 18-án 0 óra 10 perc körül egy gépjármű az úton kiépített terelésre ráhajtott, majd árokba csapódott - közölte a rendőrség alapján a kisalfold.hu.

Az útform közleménye: az M1-es autópályán, Hegyeshalom közelében, a Budapest felé vezető oldalon, a 165-ös és 169-es km között a belső és a külső sávot lezárták. A forgalmat sávelhúzással terelik, irányonként két sáv járható. 

A műszaki mentés és a szemle idejére a rendőrök az autópálya mindkét irányába tartó útvonal egy-egy sávját lezárták.

Hegyeshalom térségében történt halálos kimenetelű közlekedési baleset miatt a járművek a pálya mindkét oldalán egy sávon közlekedhettek.

 

Korábban - A baleset következtében két ember beszorult, őket a mosonmagyaróvári és a lébényi hivatásos tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. A helyszínen dolgoztak a társhatóságok is. A sztráda érintett szakaszán egy sávon haladt a forgalom - közölte a katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában