Baleset

2024.08.24. 18:14

Frontális karambol 8-as főúton, három embert szabadítottak ki a roncsokból, mentőhelikopter érkezett

A 77-78-as kilométer között rohant egymásba két autó.

Vaol.hu

Illusztráció

Forrás: MW-archív

18:51

Kislődnél két személykocsi frontálisan karambolozott, a balesetben ezeken kívül még két jármű is érintett volt. A tűzoltók a két összetört kocsiból összesen három embert szabadítottak ki, egyikükért mentőhelikopter érkezett - olvasható a Katasztrófavédelem oldalán.

18:23

Mindkét jármű beszorult utasát kimentették a tűzoltók a 8-as főúton. A tűzoltók az úttesten lévő és az árokba borult autó utasát is kiszabadították a roncsból annál a balesetnél, amely Kislődnél történt. A frontális karambolhoz a mentőszolgálat nagy erőkkel vonult.

18:00

Frontálisan karambolozott két személykocsi a 8-as főút 77-78-as kilométere között, Kislőd határában. Az egyik jármű árokba is hajtott. A Veszprém vármegyei műveletirányítás az ajkai hivatásos tűzoltóság több egységét, egy veszprémi gépjárműfecskendőt, a herendi önkéntes tűzoltókat riasztotta az esethez, és a helyszínre indult a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. A gépkocsikba szorult utasokat a tűzoltók feszítővágóval mentik a roncsokból. A baleset miatt a főút érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat Kislődön keresztül terelik - írja a Katasztrófavédelem.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában