Baleset

2024.08.25. 20:21

Kisiklott egy vonat a Keletinél: korlátozásokra, jelentős késésekre, vonatkimaradásokra kell számítani

Vaol.hu

Forrás: MW

Vasárnap este a Kolozsvár felől Budapestre tartó Claudiopolis InterCity (IC 74) kisiklott a Keleti pályaudvar közelében, akadályozva a főpályaudvar forgalmát. A baleset miatt a Keleti pályaudvart érintő vasútvonalakon korlátozásokra, jelentős késésekre, vonatkimaradásokra kell számítani. Az elővárosi és távolsági vonatok is más budapesti állomásokról indulnak vissza - írja a Mávinform.

Forgalmi változások:

- A Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon közlekedő vonatok csak Kőbánya felsőig közlekednek és onnan fordulnak vissza Hatvan irányába.

- A Budapest-Újszász-Szolnok-Békéscsaba vonali vonatok Rákosig közlekednek és onnan fordulnak vissza Újszász felé.

- A Budapest-Pécs (Mecsek IC) és a Budapest-Győr-Hegyeshalom vonal (railjetek, soproni IC-k, szombathely Mura IC) Keleti pályaudvarra közlekedő vonatai Budapest-Kelenföld állomásról fordulnak vissza.

A vasúti jegyek érvényesek az M2-es metrón a Keleti és a Déli pályaudvar között, az M4-es metró és a H8-as HÉV teljes vonalán, a 37A villamoson, a 161-es és 168E buszon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában