Zavart volt, az autóját kereste

3 órája

Magyar családot terrorizált egy autós M86-as gyorsforgalmi úton - Elfogták a román férfit!

Vaol.hu

Megírtuk, közlekedési baleset történt az M86-os gyorsforgalmi úton szombaton. A családot terrorizáló esethez a Répcelaki Önkormányzati Tűzoltók vonultak. Akkor beszámoltunk róla, közlekedési szituáció után egy külföldi férfi megkísérelte elütni a magyar családot, egy édesapát és lányát.

Magyar
Magyar családot terrorizált egy autós M86-as gyorsforgalmi úton
Forrás: Répcelak ÖT

A magyar családot terrorizáló esettel kapcsolatban megkerestük a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságot. Választ kaptunk.

A rendőrségre szeptember 21-én 7 óra 30 perc körül bejelentés érkezett, hogy az M86-os számú autóút 137-es kilométerszelvényében anyagi káros baleset történt. A kiérkező rendőrök – valamint a katasztrófavédelem és a mentőszolgálat munkatársai – a helyszínen és annak környezetében sem a bejelentőt, sem más személyt nem találtak, így kollégáink a hívás kezdeményezőjét a lakásán felkeresték. A férfi a járőröknek elmondta, hogy a megjelölt időben sem okozója, sem részese nem volt közlekedési balesetnek, az adott úton egy gépjárművezetővel volt nézeteltérése, de köztük tettlegességre nem került sor.

Ugyanezen a napon, 13 óra körül Csornáról érkezett bejelentés a vármegyei rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába, miszerint az Aradi utcában lévő vasútállomás parkolójában egy személy inzultálja a gépjárművezetőket.

A kiérkező rendőrök egy 23 éves román férfivel szemben kezdeményeztek intézkedést, aki elmondta, hogy nem találja az autóját, a parkolóban is azt keresi, nem akar senkit bántani. Az egyenruhások kérésére a láthatóan zavart állapotú fiatalembert a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

A román állampolgárral szemben a Kapuvári Rendőrkapitányság garázdaság elkövetése miatt büntetőeljárást indított.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában