Kosárlabda

2 órája

Forray Gábor: a szív diadala volt ez

A 2024/2025-ös NB I.-es kosárlabda-bajnokságra készülő Egis Körmend vezetőedzője, Forray Gábor elégedetten nyilatkozott a megnyert XVIII. Mogyorósy Szilárd Emléktorna döntőjét követően.

Sütő Dániel

Végletekig kiélezett igazi szomszédvári presztízscsatával hangolódott Forray Gábor Egis Körmendje szombaton az idei Mogyorósy Szilárd Emléktorna döntőjében a bajnoki nyitányra. A tréner együttese megélt pár hullámvölgyet a mérkőzés során, de legyőzve önmagát a közönség hathatós közreműködésével végül legyűrte a ZTE (91-88).     

Forray Gábor
Forray Gábor, az Egis Körmend vezetőedzője 
Fotó: Jámbori Tamás


– Azt gondolom ez a szív diadala volt – nyilatkozta a döntőt követően Forray Gábor, az Egis Körmend vezetőedzője. – A közönség segítségével sikerült nyernünk, hiszen bár az elején mi vezettünk, de aztán a második negyedtől már a ZTE vezetett végig. Kiépítettek a vendégek egy tetemesebb előnyt, de megint jött a negyedik negyed, elkezdtünk védekezni és így meg tudtuk nyerni a szomszédvári rangadót. Úgyhogy köszönettel tartozom a játékosoknak, a szurkolóknak. Most már nagyon várjuk a szezonrajtot, remélem hazai pályán mindig tudunk nyerni majd a bajnokságban is, meg persze minél többet idegenben is. SD

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában