Itt a Sághegyi Szüreti Napok programja

Szüreti és motoros felvonulással, kirakodóvásárral, gyerekprogramokkal és koncertekkel várják az érdeklődőket a Sághegyi Szüreti Napokon.

Vaol.hu

A Sághegyi Szüreti Napok idei programsora szeptember 27-én, pénteken a Tücsök Bábcsoport gyerekeknek szóló előadásával veszi kezdetét, majd 17 órakor “Alapláncolat” címmel Söptei Eszter textiltervező művész munkáiból nyílik kiállítás a KMKK Móritz Galériában. Az épület előtti színpadon 19 órától Kuna Vali és Testvérei adnak népzenei koncertet, majd zenél az Eldorado, Szeptember 28-án, 10 órakor nyílik a Kemenesi piac a Szentháromság téren. A délelőtt folyamán vidám szüreti vetélkedőre várják az érdeklődőket a KMKK előtti rendezvénytérre, miközben a gyerekeknek kézműves foglalkozások lesznek.  

Felvonulást is szerveznek a Sághegyi Szüreti Napokra
Felvonulást is szerveznek a Sághegyi Szüreti Napokra


Délután 15 órakor kezdődik a kráterhangverseny, 15. 30 órakor  a motoros, 16 órakor pedig a szüreti felvonulás.  

A Fesztivál Bora és a Fesztivál Tortája versenyek eredményhirdetése és réteskóstoló 17.30 órakor kezdődik. A Soltis Lajos Színház előadását 18 órától láthatják az érdeklődők, majd 20.00 Omega Testamentum koncert lesz a KMKK előtti szabadtéri színpadon. 

Vasárnap 19 órától a szüreti gálaműsoron az Orfeum Vándorszínpad előadását láthatja a nagyérdemű a KMKK színházteremben. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában