Gyermekfoglalkoztató

2018.11.30. 07:00

Rábasömjénbe már megérkezett a Mikulás

A hagyomány szerint a megyében elsőként Rábasömjénbe látogat el a Mikulás. Így volt ez most is, a helyi kultúrházban ünnepi műsorral várták a gyerekek az érkezését.

Pajor András

Ajándékkal, meglepetéssel készültek a gyerekek

Fotó: Pajor András

Az ünnepséget a Rábasömjénért Egyesület szervezte. Zsúfolásig megtelt gyerekekkel és szüleikkel a művelődési ház nagyterme. A nagyszakállú érkezéséig az Inci-finci gyermekfoglalkoztató vendégeskedett programjaival. Kezdetben kézműves foglalkozáson a legkisebbek ajándékokat-díszeket készítettek, majd játékos műsort adtak. A várakozás nem volt hiábavaló, hiszen a gyerekek énekére megjött a Mikulás kis krampuszaival és mint kiderült, mindenki inkább jól viselkedett, mint rosszalkodott, így csokit kaptak ajándékba.

Ajándékkal, meglepetéssel készültek a gyerekek
Fotó: Pajor András

A rábasömjéni közösség összetartó erejéről Varga Károly, a városrész önkormányzati képviselője úgy fogalmazott, hogy egyre több fiatal költözik ide, és a családias környezetben egyre több nagycsaládossal büszkélkedhet a település. A karácsonyi készülődés tovább folytatódik Rábasömjénben, hisz december 8-án a sömjénben működő négy egyesület tart közös adventi főzést és vacsorát, még jobban összekovácsolni a csapatok tagjait.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában