Labdarúgás

10 órája

Vasi Magyar Kupa: jön a harmadik forduló! - Egy hetet csúsztak a meccsek

A harmadik forduló mérkőzéseivel folytatódik a labdarúgó Halmosi Zoltán Vas Vármegyei Kupa - jövő héten szerdán.

Tóth Gábor

A csapatok egy meccset játszanak egymással, döntetlen esetén az alacsonyabb osztályú gárda jut tovább - ha azonos osztályban szereplő csapatok ikszelnek, egyből büntetők következnek. A mérkőzéseket eredetileg szeptember 18-án, most szerdán rendezték volna, de az esős időjárás közbeszólt, így egy héttel később, szereptember 25-én, szintén szerdán lépnek pályára az állva maradt csapatok.

Jó meccset ígér a Kőszeg-Szentgotthárd, a Gérce-Sárvár, a Gyöngyöshermán-Szarvaskend, vagy éppen a Répcelak-CVSE összecsapás - jó formában lévő  csapatok lépnek pályára.

A 3. forduló párosítása, szeptember 25., szerda, 16.30: Nárai (II.)-Szentgotthárd (I.), Simaság (II.)-Király (I.), Kőszeg (II.)-Újperint (II.), Jánosháza (II.)-Vasvár (I.), Répcelak (II.)-Celldömölk (I.), Gyöngyöshermán-Szentkirály (II.)-Szarvaskend (I.), Körmend VSE (II.)-Felsőcsatár (II.), Rábatótfalu (II.)-Csákánydoroszló (I.), Rum (II.)-Körmendi FC (I.), Lukácsháza (II.)-Tanakajd (II.), Gérce-Vásárosmiske (II.)-Sárvár (I.).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában