Helyi közélet

2024.05.31. 07:00

Gyereknapi akadályversenyt szervezett a Répcelakért Egyesület

Régi hagyományt ébresztett fel a Répcelakért Egyesület, akik gyereknap alkalmából szerveztek akadályversenyt a helyi általános iskola diákjai számára.

Vaol.hu

A Répcelakért Egyesület korábban több alkalommal szervezett akadályversenyt a répcelakiak számára, ám az utóbbi időben nem volt elég érdeklődő és nevező csapat az esemény megtartásához. Király Annamária, a Répcelaki Móra Ferenc Általános Iskola igazgatónője javaslatára az egyesület idén az iskola diákjai számára rendezte meg a versenyt. 

Így hát gyermeknapot megelőző pénteken a lelkes csapat egy nyolc állomásból álló akadályversennyel érkezett meg az iskolába, melyre a harmadik és negyedik évfolyamos mórásokat várták. A diákok nyolc csapatot alkottak, így mérettették meg magukat az elméleti, logikai és ügyességi elemeket tartalmazó feladatokban. 

A verseny végén minden csapat emléklapot kapott, az első három helyezettet pedig oklevéllel és ajándékcsomaggal jutalmazta az egyesület. A vendéglátás sem maradt el: egy pohár frissítővel és saját készítésű palacsintával készültek a gyerekek számára. Az egyesület a későbbiekben szeretne hagyományt teremteni a gyermeknapi akadályversenyből.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában