A hét ingatlana

2024.05.12. 11:30

Összeköltözne a szüleivel? Munkásainak keres szállást? Itt egy jó találat!

Vaol.hu

Zalaegerszegtől nem messze, Vasváron eladó egy kétszintes, panorámás családi ház! A 3 szobás és 3 félszobás ingatlant nemrég felújították, új tetőt is kapott. Akár egy többgenerációs család is otthona is lehet, de akár munkásszállóként is hasznosítható. A telek mérete normális léptékű, így nem kell az egész hétvégét fűnyírással tölteni. Ha szüksége van 170 négyzetméternyi lakótérre mindenképp tekintse meg! 

“Gyorsan birtokba vehető, felújított családi ház! Vasvár csendes részén, 693 nm-es panorámás telken álló, 2 szintes, összközműves családi ház keresi új lakóit! Az 1986-ban épült, bruttó 170 nm-es ingatlan a tavalyi év során teljesen megújult. Külső szigetelés (10 cm), modern színezés és új tető került a házra. A belső felújítás érintette a vezeték és csőrendszerek cseréjét. A ház fűtését és melegvíz ellátását biztosító gázkazán cseréjét, a hideg-és meleg burkolatok nagy részének modernizálását, friss festést. Az ingatlan alsó szintjén 3 külön bejáratú szoba, tágas konyha, kamra, külön fürdő és wc található. A ház mögötti nyitott, 18 nm-es terasz privát szférát biztosít pihenéshez, kikapcsolódáshoz. Az emeleten 3 külön bejáratú szoba és egy fürdőszoba került kialakításra. Az ingatlanban mindenhol fa nyílászárók találhatók. A ház alatt kb. 70 nm-es, több helyiségből álló pince húzódik, ami a lakásból is megközelíthető. Itt található a vegyestüzelésű kazán a hozzá tartozó fatárolóval, valamint egy garázs is. Vasváron is igénybe vehető Falusi CSOK-nak köszönhetően az ingatlan nagyobb családnak kitűnő választás! De több generáció együttélésére vagy munkások elszállásolására is alkalmas!”[...]

Még több jó ajánlatért keresse az  ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában