Választás 2024

2024.06.08. 18:24

Az Egymillió Találkozás Napján Hende Csaba felkereste a szombathelyi választókerület falvait

Az Egymillió Találkozás Napján a szombathelyi választókerület kisebb településeit is felkereste dr. Hende Csaba, az Országgyűlés alelnöke, a térség országgyűlési képviselője.

Bucsuban a Prisznyák családnál járt Hende Csaba az Egymillió Találkozások Napján

Fotó: © Cseh Gábor

- Bucsu egy tipikusan konzervatív, hagyománytisztelő és -szerető közösség. A békepárti felfogás és a vallásosság ékes példája a Prisznyák család, akik két fiúgyermeküket ebben a szellemben nevelik. Prisznyák József, mint képviselő-testületi tag, felesége, Csilla, az egyházközség világi elnöke. Hende Csaba Orbán Viktor miniszterelnök levelét adta át Csillának, egyben kérte, hogy a miniszterelnök üzenetét továbbítsa a közösségben: feltétlenül menjenek el vasárnap szavazni - tudtuk meg Gál Sándortól, Bucsu polgármesterétől.

© Cseh Gábor
Dr. Hende Csaba Felsőcsatáron Konczér Katalin polgármesternek (középen) adta át Orbán Viktor miniszterelnök levelét 
Fotó: © Cseh Gábor

 Az Országgyűlés alelnöke közösségi oldalán arról is beszámolt, hogy Felsőcsatáron Konczér Katalin polgármesternek, Horvátlövőn Bugnitz Vilmos polgármesternek adta át Orbán Viktor levelét, Sében Gombás Miklósnénál járt, de megfordult Sében, Nardán és Vaskeresztesen is. 

© Cseh Gábor
Az Egymillió Találkozás Napján dr. Hende Csaba és Bugnitz Vilmos, Horvátlövő polgármestere 
Fotó: © Cseh Gábor

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában