A hét ingatlana

2024.06.08. 20:43

Hatalmas kőszegi kúria keresi megmentőjét! - fotók

Kőszeg belvárosában keres rezidenciát nagy telekkel? Megtaláltuk Önnek. Fel kell újítani, de a falak hálásak lesznek érte. Csodás kúria jellegű házat, 3,8 méteres belmagassággal, a maga 245 négyzetméterével keresi új tulajdonosát, aki segít neki abban, hogy méltó legyen ismét a városhoz. Ha befeket, bizonyosan megtérül, hiszen nemcsak a cégének lenne jó, de akár vendéglátásra is alkalmas a ház, így sokszorosan visszahozza az árát. Nézze még, és megmozdul Önben valami, az már tekinthető jelnek.

“Eladó Kőszegen ez a századfordulón épült, kúria jellegű, 250 m2-es, felújításra szoruló patinás ház. Rengeteg ablaka teszi világossá a 3,8 m belmagasságú épületet, melynek hangulatát a korabeli nyílászárók, díszes, oltalom alatt álló, homlokzata , tetőszerkezete jellemzi. Mivel nem műemlék besorolású, ezért a homlokzaton kívül kötöttségekkel nem rendelkezik. Belvároshoz közeli fekvéséhez képest nagy, több mint 1700 m2-es telken helyezkedik el. Összközműves infrastruktúrával rendelkezik, ezen kívül az épület nagy része alatti pincében saját kút is található. Frekventált elhelyezkedése, robusztus építése, hatalmas alapterületű helyiségei folytán sokféle hasznosításban gondolkodhat a leendő új tulajdonosa. Nívós magán- vagy céges rezidencia, egészségügyi, vendéglátás-turisztikai hasznosítása egyaránt elképzelhető.”[...]

Még több jó ajánlatért keresse az  ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában