Elismerés

2024.06.24. 13:55

Jó tanuló, jó sportoló diákokat köszöntöttek Celldömölkön

Megtelt a Kemenesaljai Művelődési és Könyvtár színházterme az ünnepeltekkel és az őket kísérő családtagokkal szombat délután. Régi hagyomány már, hogy a város külön gálán köszönti és megajándékozza a jó tanuló, jó sportoló diákokat.

Cseh-Egyed Bernadett

Mintegy 1500 gyermek jár a celldömölki oktatási intézményekbe, közülük közel háromszázan vehettek át elismerést a tanév végén. Ez a szám is bizonyítja, sok tehetséges fiatal él a városban emelte ki Fehér László polgármester, aki Hencz Kornél alpolgármesterrel és Farkas Gábor jegyzővel közösen adta át az elismeréseket. Hagyomány már az is, hogy az elismerő oklevél és az érem, kupa mellé ajándék jár: idén a Vasparipa Játszóparkba kaptak kisvonatozásra jogosító belépőt a jó tanuló, jó sportoló diákok. 

Celldömölk polgármestere gratulálok a kitüntetésben részesülő diákoknak és pedagógusoknak, és egyúttal jó pihenést és tartalmas szünidőt kívánt.  

Az ünnepség hangulatát verses-zenés-táncos produkciók tették teljessé.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában