Választás 2024

2024.06.08. 15:24

V. Németh Zsolt: mi a béke mellett állunk!

Vaol.hu

Fotó: Novák Roland

Szombaton Vasváron kezdte a napot, Körmenden, majd Őriszentpéteren folytatta. Dél körül Bajánsenyén a IV. Nemzetközi Oldtimer Találkozón kérdeztük.
– Intenzív kampányidőszak vége felé tartunk, de megfejeljük az eddigi teljesítményt is az Egymillió találkozás napjával, melynek az az üzenete, hogy minden egyes találkozás egy nagyon vékony fonalat húz ember és ember közé. Hiszek abban, hogy ezeknek a szálaknak az összességével font kötelék összetart bennünket. Mindenkiben tudatosulnia kell, hogy háború és béke kérdésében döntünk, és mi a béke mellett állunk. Csak a béke, csak a Fidesz – hallottuk az országgyűlési képviselőtől, aki a választások hetében telefonon és személyesen is beszélt a választókkal.

– Sokat telefonáltam, hiszen maguk a választópolgárok is igénylik, hogy ne csak áttételesen tartsuk velük a kapcsolatot, hanem közvetlenül is. Úgy tapasztaltam, hogy az emberek kiválóan rangsorolják a fontos és a kevésbé fontos dolgokat. Látják, hogy az életünk szempontjából most a lehető legfontosabb kérdés az, hogy békében élhetünk-e. Így azok mellé húzzák a szavazólapon az x-et, akik támogatják és mindent megtesznek azért, hogy Magyarország ne sodródjon bele a háborúba. A személyes találkozások megerősítenek abban, hogy együtt van a Fidesz-tábor – zárta V. Németh Zsolt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában