Eredmény

2024.07.23. 10:57

A tatai Mátyás Edina Daniella nyerte az első Szemenyei Vágtát

Nemzeti Vágta előfutamot rendezett vasárnap Szemenye, amelyen felnőttek, kishuszárok és huszárgyerekek is rajthoz álltak. Vasárnap este hirdettek eredményt.

Vaol.hu

Forrás: Szendi Péter

Amint a vagta.hu oldalon olvasható, Tata versenyzője, Mátyás Edina Daniella nyerte a Szemenyei Vágtát. A leggyorsabb kishuszárnak az egyházkarcsai Mórocz Lilien bizonyult, a legjobb huszárgyerek az inárcsi Bitay Csenge lett. Az Elővágtából heten jutottak be az októberi szilvásváradi döntőbe.

A Licino Jogar nyergében ülő tatai Mátyás Edina Daniella mögött másodikként Farád versenyzője, Kocsis Mátyás futott a célba Csipával, harmadik leggyorsabb pedig az egervölgyi Cseh Ákos lett, aki Szigonnyal indult.

A Kishuszár Vágtát Egyházkarcsa versenyzője, Mórocz Lilien nyerte, BZ Dixie nyergében, második helyezett a kalocsai Szentgyörgyi Sára lett, Herceg nyergében.

A Huszárgyerek futamon a leggyorsabb lovasnak Inárcs képviselője, Bitay Csenge bizonyult, aki BT Silver Moon-nal indult, őt az iváni Tóth Fanni követte, Töpörtyű nyergében, írják. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában