Izgalmas nyár

2024.07.23. 08:00

Afrika Múzeum, bűvész-show és balatoni strandolás - egy hét móka és kaland a jánosházi gyermektáborban

A jánosházi Művelődési Ház változatos és izgalmas programokkal töltötte meg a gyerekek nyarát, az immár harmadik alkalommal megrendezett ötnapos táborban, melyen idén 23 általános iskolás diák vett részt.

A jánosházi gyermektábor résztvevői a balatonedericsi Afrika Múzeumban

Forrás: Művelődési Ház Jánosháza

A jánosházi gyermektábor első napján a gyerekek izgalmas csapatversenyeken vettek részt, majd kreatív foglalkozásokon alkottak. Festettek kézzel és lábbal, díszítettek fa manó-házakat, karkötőket és kulcstartókat készítettek. A nap végén közös dinnyézéssel és BINGO játékkal zárták a programot. Másnap a borgátai strandfürdő felé vették az irányt, az egész nap pancsolással és hűsöléssel telt. A harmadik nap varázslatos pillanatait Romwald Magic hozta el a Művelődési Ház színpadára, a „Vigyázat csalok” című bűvész-show-val, majd közös mozizás következett, természetesen popcornnal. 

Jánosházi gyermektábor - bűvész show-val is meglepték a gyerekeket
Jánosházi gyermektábor - bűvész show-val is meglepték a gyerekeket
Forrás: Művelődési Ház Jánosháza

Balatoni kirándulást is tettek a jánosházi gyermektáborozók

A negyedik nap a balatonedericsi Afrika Múzeumba látogattak el a táborozók,  majd a gyerekek birtokba vették a strandot, ahol fürdéssel és közös játékkal töltötték el az időt. Az utolsó nap is játékokkal, versenyekkel és beszélgetésekkel telt, a tábor végét egy fergeteges habparti koronázta meg. A szervezők közösségi oldalukon köszönetet mondtak azoknak, akik a tábor sikeréhez hozzájárultak, többek között Marton Ferencnek, a Vas Vármegyei Közgyűlés alelnökének, Kiss András polgármester úrnak, a Báziskonyha valamennyi dolgozójának, a Batthyány Lajos ÁMK vezetőségének, a Borgáta Termálfürdő vezetőségének, a jánosházi Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagjainak és a bizalmat a szülőknek. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában