Folt hátán folt

2024.07.25. 11:57

Kátyúmentesítés: Így sikerült az egyik szombathelyi utcában

Mintha abban a bizonyos népmesében lennénk, úgy sikerült a szombathelyi Kétrózsa köz "felújítása". Így sikerült a Kátyúmentesítés Szombathelyen, ráadásul a gaz is nehezíti a közlekedést.

Vaol.hu

Kátyúmentesítés történt... Korábban írtunk már róla, hogy az utóbbi időben nagy forgalmat bonyolító szombathelyi utca borzalmas állapotba került. Hatalmas kátyúk tátongtak rajta, sok helyen a padkát is elmosta az eső, és az utca végén lévő gaz is több méter magasra nőtt.

Kátyúmentesítés
Kátyúmentesítés után folt hátán folt a Kétrózsa közben Szombathelyen. 

Most ellátogattunk újra ide, és felemás érzésekkel távoztunk. Mintha a népmesébe csöppentünk volna, úgy éreztük magunkat, hiszen kaptunk is ajándékot meg nem is. Na, de kezdjük a jó hírrel: foglalkoztak a kis utcával, ez látszik, és most már kevesebb fogtömésünk fog kiesni,  miután végigmegyünk rajta. A sok helyen teljesen eltűnt padkát feltöltötték zúzalékkal, így nem zuhanunk "szakadékba" az aszfalt mellett a szűk utcában, de ez a feltöltés biztosan nem lesz hosszú életű, hiszen már most sok helyen kinyomták az autók kerekei. 

Kátyúmentesítés után folt hátán folt a Kétrózsa közben

Az is látszik, hogy "kátyúztak" is, de azért csak így idézőjelben írva, mert olyan sok helyen van megsüllyedve az aszfalt, hogy ha egyet-egyet ebből feltöltenek, attól még összességében az egész utca borzalmas állapotban marad.

A gaz is nehezíti a közlekedést 

Írtunk róla, hogy az utca végén nagyon nehéz balra, a Homok út felé kilátni, hiszen helyenként több méter magas gaz is volt ezen a területen. Az látszik, hogy ezzel is foglalkoztak, viszont valószínűleg már nem mostanában, mert a gaz már újra embermagasságú sok helyen, és újra nagyon nehezen lehet kilátni balra a kereszteződésben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában