Sorsoltak

2024.07.26. 17:30

Ők lettek a Mozaikkereső játék nyertesei - Vasba került az egyik országos fődíj

A Mediaworks Hungary Zrt. érdekeltségébe tartozó tizenkilenc vármegyei lap előfizetői vehettek részt a június 24. és 2024. július 6. között rendezett, már  hagyományosnak számító nyereményjátékon. A sorsolást július 24-én délelőtt tartották Miskolcon, az Észak-Magyarország napilap szerkesztőségében.

Vaol.hu

A Mozaikkereső játék vármegyei sorsolása.

Fotó: Vajda János

Hadanich Dalma előfizetői marketing menedzser, a játék szervezője a Mediaworks Hungary Zrt. képviseletében köszöntötte a sorsoláson megjelenteket. Elmondta, hogy a Mozaikkereső a hűséges előfizetők nyereményjátéka. Ebben a játékban csak azok vehettek részt, akik a játék ideje alatt fizetett előfizetéssel rendelkeztek.

Az előfizetői státuszt, ahogy a játékszabályzatban is le van írva, utólag fogjuk a terjesztési rendszerben ellenőrizni. Emellett feltételként azt is megszabtuk, hogy a játékosok a lapok hasábjain megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul ragasszák fel a játékszelvényre, amit kitöltve küldjenek be a kiadó szelvényen megadott címére. A Mozaikkereső nyereményjáték, mint minden évben, most is nagy népszerűségnek örvendett. Összesen 14 765 darab játékszelvény érkezett be a megadott határidőre – ismertette.

Először a vármegyei nyerteseket sorsolták

Először a napilaponkénti nyereményeket sorsolták ki a vármegyék lapjainak játékosai közül. A sorsolás dr. Burkus János miskolci közjegyző felügyelte. A húzásban Gácsi Nóra, a Mediaworks Zrt. munkatársa segített. Napilaponként kisorsoltak 1 db nagyképernyős TV-t, 3 db 50 000 Ft értékű és 5 db 10 000 Ft értékű Spar vásárlási utalványt. Arra az esetre, ha valamelyik kihúzott nyertesnél hiányozna az előfizetői státusz, minden nyereménykategóriában két-két tartalék nyertest is húztak.

Egymilliós utazási utalványok

Az országos fődíj 3 db 1 000 000 Ft értékű OTP Travel utazási utalvány volt, ezen a sorsoláson minden napilap játékosának borítéka szerepelt. A közel tizenötezer borítékból került ki a három szerencsés fődíj-nyertes.

Vas vármegyei előfizetőink voltak a legaktívabbak

A legtöbb játékosszelvényt Vas vármegyéből, a Vas Népe előfizetői küldték be.

A nyereményjátékban a következő napilapok előfizetői vettek részt: Napló, Fejér Megyei Hírlap, Vas Népe, Zalai Hírlap, Dunaújvárosi Hírlap, Új Dunántúli Napló, Tolnai Népújság, Somogyi Hírlap, Nógrád Megyei Hírlap, Petőfi Népe, Új Néplap, Békés Megyei Hírlap, Heves Megyei Hírlap, 24 óra, Hajdú-Bihari Napló, Kelet-Magyarország, Észak-Magyarország, Délmagyarország, Kisalföld.

mozaik_varmegyei_sorsolas010
A legtöbb játékosszelvényt Vas vármegyéből, a Vas Népe előfizetői küldték be.
Fotó: Vajda János

S akkor mutatjuk a nyerteseket! 

A nagyképernyős televíziónak Vasban Péntek Ferenc szombathelyi olvasónk örülhet.

Ötvenezer forint értékű Spar-utalványt Káldi Zoltánné celldömölki, Nagy Tiborné olaszfai és Zab Gábor jáki olvasóink nyertek.

Tízezer forint értékű Spar-utalvánnyal gazdagodott Sipos Éva szentgotthárdi, Vörös Istvánné váti, Szakos István sótonyi, Koledics Józsefné sárvári és Horváth Ferencné körmendi olvasónk.    

Fődíjat, 1 000 000 forint értékű OTP Travel utazási utalványt Szűcs Antal Istvánné (Bükkszenterzsébet), Majoros Józsefné (Nyíregyháza) és Horváth Róbert (Simaság) nyert.  A nyerteseknek ezúton is szívből gratulálunk! 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában