Kinevezés

2024.07.02. 13:52

Új tisztek Vasban, új tűzoltóparancsnok Sárváron

Tiszteket fogadtak, új megbízásokat, kinevezéseket ismertettek a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Főigazgatóság hétfői igazgatósági ülése előtt – tudatták a szervezet honlapján.

Polgár Patrícia

Forrás: vas.kasztrofavedelem.hu

Dr. Góra Zoltán t. vezérőrnagy, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója Szabolcsi Zsolt t. főhadnagyot, a Sárvári Katasztrófavédelmi Kirendeltség, Sárvári Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság állományába tűzoltóparancsnoknak nevezte ki – tájékoztattak.

Megtudtuk azt is: dr. Bognár Balázs tűzoltó dandártábornok, a Vas Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatója kinevezte Paor-Smolcz András t. századost a Katasztrófavédelmi Műveleti Szolgálat állományába főelőadónak.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere tűzoltó hadnaggyá nevezte ki Esztergályos Fanni Gréta és Fehér Gellért Sándor tisztjelölteket. Dr. Bognár Balázs t. dandártábornok Esztergályos Fanni Grétát a Körmendi Katasztrófavédelmi Kirendeltség, Katasztrófavédelmi Hatósági Osztály állományába, Fehér Gellért Sándort pedig a Szombathelyi Katasztrófavédelmi Kirendeltség, Katasztrófavédelmi Hatósági Osztály állományába, előadó beosztásba nevezte ki – derült ki a katasztrófavédelmi főigazgatóság tájékoztatójából. A kinevezésekről és a megbízásról szóló iratokat az igazgatóság vezetői körében Lakatár Gábor tűzoltó ezredes, igazgatóhelyettes adta át. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában