Hírösszegző keddről

2024.08.13. 20:10

Exkluzív interjút adott Halász Bence, "erővágóval" ment dolgozni, emelkedett a szamárköhögés-gyanús esetek száma

Vaol.hu

Forrás: Facebook/M4 Sport

Hétfőn késő este hazatért Szombathelyre a Dobó SE olimpiai különítménye, soraiban ezüstérmes kalapácsvetőnkkel Halász Bencével, aki másnap délelőtt már edzésre jelentkezett a Sugár úti atlétikai centrumban. A nehézatléta exkluzív interjút adott a Vas Népének. 

HALÁSZ Bence
Halász Bencének sokan gratuláltak Párizsban is 
Fotó: Kovács Tamás / Forrás: MTI

A Hámori Lucát is búcsúztató Imane Helif edzője elismerte, tanítványának hormonproblémái akadtak.

Tizenegy kiskorúról tárolt pornográf felvételt egy szombathelyi albérlő, a Szombathelyi Járási Ügyészség emelt vádat vele szemben. 

Erővágóval ment „dolgozni” - Videón mutatjuk, ahogy fényes nappal ellopnak egy rollert Szombathelyen.

Három, útszélén álló autót is összetört Gércén egy sofőr kedd hajnalban. 

Ahogy közeledik a szeptember, sok szülőben és diákban felmerül a kérdés: mi kerül az iskolatáskába? Összegyűjtöttünk minden hasznos információt, hogy gördülékeny legyen az iskolakezdés.

Újra sarki fényt láthattunk Vas vármegyében. 

Tovább emelkedett a bejelentett szamárköhögés- (pertussis) gyanús esetek száma, újabb tízezer, szamárköhögés elleni vakcina érkezett a hétvégén hazánkba - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK). 

Biró Helga Maine Coon macskáinak vicces pillanatait mutatja meg a TikTokon 
Fotó: VN/Biró Helga 

A kisgyerekes és állatos videók mindig is nagy népszerűségnek örvendtek az interneten. A szombathelyi Biró Helga Maine Coon macskái különleges és vicces pillanatait mutatja be a TikTokon, holott korábban ő is "csak fogyasztotta" a macskás tartalmakat.

Ismét szárnyalhat a Chernel-kert légpuskával meglőtt gólyája.

Sokkoló döntés: egy hónappal a női NB II.-es kézilabda-bajnokság rajtja előtt váratlanul visszalépett a pontvadászattól az elmúlt négy idényben ezüstéremmel záró Büki TK együttese.

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában