Közösségépítő szórakozás

2024.08.01. 14:00

Színes lesz a kínálat az Oszkói Falunapon - mutatjuk a programot

Csabai Bernadett

2023-ban is egész napos volt a színpadi programkavalkád

Forrás: Oszkó közösségi oldala

Augusztus 3-án szórakoztató programokkal várják az oszkói lakosságot a falunap keretein belül. Az egész napos rendezvény kínálatában mindenki megtalálja a számára legkedvesebb elfoglaltságot, legyen szó katonai bemutatóról, habpartyról, e-sport versenyről vagy éppen zenés és táncos előadásokról. A Oszkói Falunap 11 órakor veszi kezdetét egy látványos katonai bemutatóval, ezt követően, 11:30-kor egy fergeteges habparty várja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Tavaly is volt e-sport bajnokság az Oszkói Falunapon, a képen a díjazottak
Tavaly is volt e-sport bajnokság az Oszkói Falunapon, a képen a díjazottak
Forrás: Oszkó közösségi oldala

Az Oszkói Falunap programja

A digitális világ szerelmeseinek sem kell csalódniuk: 13 órakor kezdődik az E-sport verseny, ahol a gamerek mérhetik össze tudásukat. A versenyre a helyszínen lehet nevezni 12:30-ig. Ezzel párhuzamosan, 13:30-tól egy izgalmas kutyás bemutató kápráztatja el az állatbarátokat, ahol ügyes és okos négylábúak mutatják be tudományukat.

A délutáni programokat egy lendületes Zumba óra nyitja 14:30-kor, amelyen mindenki átmozgathatja magát. 15 órakor a Zalaegerszegről érkező Albatrosz Tánciskola mutatja be táncosait, majd 15:30-kor az Oszkói modern táncosok lépnek színpadra.

A gyerekeket sem felejtették el a szervezők: 16 órakor a Disneylander csillagai zenés gyerekműsor várja őket. Az esti programok előtt 17 órakor közös vacsora következik, hogy mindenki feltöltődjön a folytatáshoz.

Az esti szórakozásról először 17:30-kor Peter Sramek gondoskodik, akit 18:15-kor az Oszkói daloskör követ. 18:30-tól az Oszkói nyugdíjas klub színjátszó csoportja lép színpadra, majd 19 órától indul az Abba show. Az est további részében, 20 órakor Luji gondoskodik a jó hangulatról az "Én is csinálom a fesztivált..." című műsorával, majd 21 órától a Zéro zenekar zárja a napot egy koncerttel.

A nap folyamán számos egyéb szórakozási lehetőség is várja a látogatókat: dodzsem, céllövölde, ringlis, valamint 14 és 17 óra között csillámtetoválásra és arcfestésre is lesz lehetőség. Emellett sütivásár és büfé is rendelkezésre áll, utóbbi délelőtt 11 órától egészen hajnal kettőig nyitva tart.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában