Az első

2024.08.15. 19:28

Stand-up Fesztivál az Őrségben

Az Őrség első Stand-up fesztiválját tartják a hétvégén, ráadásul két remek helyszínen. Stand-up lesz pénteken a Szeparé Őrségi Művészeti Szalonban Őrimagyarósdon, szombaton pedig a Vadása-tó kultikus Víziszínpadán, Hegyhátszentjakabon.

Gombos Kálmán

Mindkét helyszínen este héttől kezdődnek a Stand-up programok. A belépés mindkét nap ingyenes, de adományokat elfogadnak (ajánlott támogatási összeg: 1.500-2.000 forint/fő).

Stand-up Budapest, Török Ádám
Stand-up Budapest, Török Ádám
Fotó: Fotó: VN-archív / Forrás:  VN-archív 

Szórakozás Stand-up módra

 

Stand-up Budapest, Török Ádám

Fellépnek: az Őrségi Vásáron is szereplő Török Ádám (Dumaszínház, Showder Klub, Comedy Central, Rádiókabaré), valamint Feiszt Viktor (Dumaszínház, Showder Klub, Comedy Central, Rádiókabaré), Major Vanda (Dumaszínház, Comedy Central), Sipos Orsolya (Dumaszínház), Lencz Máté (Dumaszínház), továbbá: Jancsik Juli, Nyikos Péter, Pánczél Sándor, Rogerson Nicholas, Szabó Roland, Szilágyi Erik és Szőke Dániel.

Stand-up helyszín lesz a Víziszínpad is.
Stand-up helyszín lesz a Víziszínpad is.
Fotó: Fotó: VN-archív / Forrás:  VN

 

Stand-up helyszín lesz a Szeparé is.
Stand-up helyszín lesz a Szeparé is.
Fotó: Fotó: VN-archív / Forrás: VN -archív

A környéken lévők (vagy lakók) ki is próbálhatják magukat stand-up műfajban! Erre is lesz lehetőség, de előtte kapcsolatfelvételt kérnek a rendezők.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában