Programok

2024.09.17. 16:00

A Ság hegy ősszel is nyitva

A Ság hegy ősszel nyit ki igazán, erre jó példa az a programdömping, amit a Kemenes Vulkán Park szervezett a következő hetekre.

Cseh-Egyed Bernadett

Szőlőt préselhetnek, mustot kóstolhatnak a Szív Pincéhez kilátogatók szombaton. A szüreti hagyományok felelevenítése mellett kézműves foglalkozás - a környezetvédelem jegyében - is várja az ide látogatókat 15 órától. Folytatódik a Tiéd a pódium! Kezdeményezés: várják mindazok jelentkezését, akik megmutatnák tehetségüket, legyen az ének, vers, zene. 

Tulok Gabriella intézményvezető lapunknak elmondta: a nagy meleg elmultával, október 5-ével kezdődően túrákat szerveznek a Ság hegyen. Ugyancsak ezen a napon a Vasparipa Játszóparkban papírsárkány készítő- és eregető napot tartanak. A város legújabb turisztikai létesítménye az időjárás függvényében ősszel is nyitva tart, várják a kiránduló csoportokat. 

Szeptember utolsó hétvégéjén csatlakozik a szüreti napokhoz is a Kemenes Vulkán Park, az érdeklődőket arra kérik a szervezők, érkezzenek piros felsőben, majd álljanak össze egy nagy szívet alkotva – a Ság hegy szívében. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában