Ifik a vízparton

2024.09.08. 21:53

Gyerekeknek rendeztek horgászversenyt Répcelakon

Augusztus végén rendezte meg a Répcelaki Városi Bányász Horgász Egyesület hagyományos gyermek horgászversenyét a Répcelaki tavon. A versenyen páros és egyéni kategóriákban mérhették össze tudásukat a fiatal horgászok, akiket véletlenszerűen sorsoltak párokba.

Vaol.hu

A reggeli eligazítást követően hamarosan horogra is akadtak a szebbnél szebb halak, közben a szervezők szendvicsekkel és hideg italokkal kínálták a gyerekeket, valamint a szurkoló szülőket és nagyszülőket.

A mérlegelés izgalmasan telt a fiatalok körében, majd következett az eredmények kiértékelése és a várva várt eredményhirdetés.

Párosban Buthi Benjamin és Firisz Hanna (31.860 g) végzett az első helyen, második lett Halász Martin és Nagy Boglárka (24.630 g), a harmadik helyet pedig Boros Barnabás és Takács Boglárka (13.840 g) szerezte meg. Egyéniben Buthi Benjamin (22.000 g) állhatott fel a dobogó legfelső fokára, a második helyen Halász Martin (21.070 g) végzett Boros Barnabás (13.840 g) előtt. Különdíjat kapott Firisz Hanna (9.860 g), aki a lányok között a legeredményesebbnek bizonyult, és a legnagyobb hal kifogója, Boros Barnabás (58 cm-es ponty) is.

A verseny közös ebéddel, és a gyermekek lenagyobb örömére, fagyizással folytatódott. A támogatónak köszönhetően senki nem távozott üres kézzel a Répcelaki tóról.



 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában