Labdarúgás

2024.09.09. 07:00

Felújítják a csepregi labdarúgópályát - Meccsek idegenben

Az utolsó hazai mérkőzését szeptember 14-én játsszák a csepregi labdarúgók. Az őszi bajnoki meccseket a továbbiakban pedig idegenben játsszák, ugyanis felújítják a pálya gyepét.

Horváth László

Folyamatosan fejlesztik a csepregi sportlétesítményt. Az elmúlt időszakban négy pályázati forrást is elnyertek. Korábban megírtuk, a fejlesztések révén megfelelő körülmények várják a játékvezetőket és a vendégsportolókat. Korszerűsítették a tribünt, mellette lett egy kisebb lelátók is. Az önkormányzati tulajdonú létesítményhez összességében százhúsz négyzetméter alapterületen helyiségeket, köztük gazdasági tárolót építettek hozzá. A teljes tetőszerkezetet kicserélték. A munka azonban sosem áll meg, mostani hír, hogy felújítják a pálya gyepét. Arról, hogy ősszel miért lesznek idegenben a meccsek, Pócza Antal, a Csepregi Sportegyesület elnöke tájékoztatott.

Idegenben
Szeptember közepétől minden meccsüket idegenben játsszák a csepregiek
Forrás: Csepregi Sportegyesület fb oldal

- A labdarúgó csapataink szeptember 14-én játsszák az utolsó hazai mérkőzéseket, utána minden meccs idegenben lesz – kezdete Pócza Antal. 

– Aztán elkezdődik a centerpálya gyepszőnyegének felújítása, mentesítik a többszikű gyomoktól. Majd szellőztetés következik, eltávolítják az elszáradt részeket. Ahhoz, hogy szépen fejlődjön a fű, folyamatosan önözzük a pályát. A rehabilitáció után legalább két hónapos pihentetés szükséges.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában