Elismerés

2 órája

Kőszeg a szívügyük – emléklappal köszönték meg a képviselők munkáját

Végéhez közeledik a 2019–2024-es ciklusra választott képviselő-testület mandátuma. Emléklappal köszönték meg csütörtökön a képviselők munkáját.

Vaol.hu

Végéhez közeledik a 2019–2024-es ciklusra választott képviselő-testület mandátuma, jelen felállásában utolsó rendes napirendű ülését tartotta szeptember 19-én, csütörtökön a testület. Amint a közösségi oldalon olvasható, az ülés elején Básthy Béla polgármester emléklapot adott át a képviselőknek, melyben a lakosság nevében megköszönte munkájukat és részvételüket a város életét és fejlődését meghatározó döntések meghozatalában.

Emléklapot kapott mások mellett Fekete-Pataki Edit is. Balról Terplán Zoltán alpolgármester, jobbról Básthy Béla polgármester.
Fotó: VN/Nemes Piroska

Búcsúüzenetként az igazoltan távol maradó Rába Kálmán képviselő leveléből idézett: "A mai napig nagyon sok mindenben nem értünk egyet, de egy valami közös bennünk: szeretjük azt a várost, ahol élünk és dolgozunk, Kőszeg a szívügyünk."

A testület még egy különleges ülést tart szeptember 26-án, csütörtökön: akkor döntenek a 2024. évi Város Bora cím birtokosáról, majd októberben megalakul az új képviselő-testület. Az emléklapot a távol lévő, illetve a ciklus során a mandátumról lemondott képviselőknek is eljuttatják. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában