A hét ingatlana

2024.10.20. 13:42

Jó áron lehet háza most Szombathelyen! - fotók

Vaol.hu

Forrás: ingatlanbazar.hu

Kétlakásos családi ház keresi új tulajdonosait, hatalmas telekkel. A ház nemcsak ízléses, de nagy is, miközben nagyon otthonos. Ha szeretné, hogy végre elférjen, hogy legyen egy rendes pincéje, kandallóra vágyik és a melléképület is kívánságlistáján előkelő helyen szerepel, akkor nézze meg ez a 3 szobával és 6 félszobával bíró ingatlant. Ne gondolkodjon sokáig, mert hamar el fogják vinni! 

“Eladó Szombathely Zanati városrészén két külön lakásból álló családi ház közös udvarral. Mindkét lakás külön bejárattal rendelkezik, így alkalmas akár befektetési célra vagy több generáció együttélésére.

A telek 3360 négyzetméter, melynek harmada parkosított, rendezett, kétharmada szántó.

A földszinti lakás alapterülete 95 m2, a tágas nappalin, konyha-étkezőn kívül 3 hálószoba kapott helyet. Az emeleti 110 m2, a nappalin kívül 3 hálószobával és terasszal. A lakásokhoz nagy fürdőszobák tartoznak.

A ház fűtése gáz központi, mindkét lakásban cserépkályhák kiegészítésével, néhány éve teljes külső szigetelést és új vakolatot kapott.

A házhoz tartozik 85 m2 pince, az épületben dupla garázs van udvari bejárattal, a vállalkozásra is alkalmas telken kétállásos gépkocsibeálló, gazdasági épület található.

Az ingatlan tehermentes, rövid időn belül költözhető.”[...]

Még több jó ajánlatért keresse az  ingatlanbazar.hu oldalát! A hirdetést eredeti formájában, javítás nélkül közöljük.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában