Ez történt

3 órája

Simon-Júdás vásár, Őrség félmaraton, Hali-meccs, fanok találkozója Bükön - Szubjektív válogatás a hétvégi eseményekből

Vaol.hu

Lezárt utak Ausztriában, elfajult flakon-visszaváltás Sárváron, vezetőszáron a bíróságra, horror az M86-on, tökfesztivál - 1

Simon-Júdás: a sárváriak büszkék a kirakodóvásárra - Itt minden elkel!

Évente 35-40 ezer ember látogat a sárvári oszágos kirakodóvásárra, az árusok száma 550-600 között mozog. A Simon-Júdáson Kondora István polgármesterrel is találkoztunk, akivel régi és új korok vásárairól beszélgettünk.

Viharos időjárásban szupercella pusztított, elzárták a vasi települést - Gyakorlat Bajánsenyén

Napok óta tartó esőzés, viharos időjárás miatt megemelkedett a Rába és mellékvízfolyásainak szintje, az esőzést szupercella is kísérte. Bajánsenyén a megrongálódott épületekből ki kellett költöztetni a lakókat, számukra ideiglenes befogadóhelyet alakítottak ki a kultúrházban. A határátkelő épületénél is akadt feladat - mindez gyakorlat volt az önkéntes mentőszervezetek és a katasztrófavédők számára szombaton.

<iframe width="320" height="569" src="//videa.hu/player?v=PUh3to4ksTD3ywv7" allowfullscreen="allowfullscreen" webkitallowfullscreen="webkitallowfullscreen" mozallowfullscreen="mozallowfullscreen" frameborder="0"></iframe>

Amerikai sportkártya fanok találkozója Bükön, ahol Halmosi Pétert is elcsíptük egy videóra

Teljesen megtelt gyűjtőkkel, érdeklődőkkel a büki művelődési ház színházterme szombaton. Az első Vas megyei amerikai sportkártya és relikvia expón jártunk.

Több, mint 220 millió forintot kaptak a vasi önkéntes tűzoltók 2020 óta

Felújított, az előzőnél korszerűbb tűzoltóautó átadását ünnepelték szombaton Kondorfán. Gyopáros Alpár kormánybiztos itt közölte: A Falusi Civil Alap 2020-as indulása óta Vas vármegyében hatvan önkéntes tűzoltó egyesület összesen 221 millió forint pályázati támogatásban részesült. Országszerte az önkéntes tűzoltók 1,7 milliárd forintot kaptak.

6. Őrségi félmaraton: megőrizték a családias hangulatot

Természet. Futás. Köz - ezzel a mottóval immár hatodik alkalommal rendezték meg az Őrség legnagyobb futóversenyét szombaton. 

 

Haladás VSE: Gólt fejelt, majd kiállították

A labdarúgó NB III. 13. fordulójában a Haladás VSE 1-1-es döntetlent játszott a Doroggal.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában