Nyárköszöntő

2024.06.20. 16:15

A Karthago ad jubileumi koncertet a 18. csörötneki nyárköszöntőn

Idén 18. alkalommal rendezik meg Csörötneken a Nyárköszöntő Rába Partyt és Halászléfőző versenyt az Akácfa Kemping és Vízitúra Kikötőben. Finom falatokkal, élő koncertekkel várnak mindenkit.

Vaol.hu

Idén 18. alkalommal rendezik meg Csörötneken a Nyárköszöntő Rába Partyt és Halászléfőző versenyt

Forrás: VN-archív

A Halászléfőző verseny 9 órakor a csapatok regisztrációjával kezdődik, az eseményt 9.30-kor nyitják meg, a csapatok ekkor foglalhatják el főzőhelyeiket, majd nekiláthatnak a főzésnek. A halászlevet 13 órakor tálalják fel a zsűriasztalon, 14.30-kor pedig kiderül, kié lett idén a legfinomabb halászlé.

A Magyar Vízitúra Szövetség támogatásával a látogatók belekóstolhatnak a vízitúrázásba, 10 és 17 óra között túravezetőkkel, biztonságos raft hajókban fedezhetik fel a Rábát a magyarlaki duzzasztótól az Akácfa kempingig. Kicsiket és nagyokat egyaránt várnak, a túrák a megadott időintervallumban folyamatosan indulnak.

A Malmok - kölcsönös értékeink címmel konferenciát tartanak 10 órától, ehhez kapcsolódóan 13 órától helyi termékekből nyílik vásár, majd megkezdődik a kenyérsütő verseny. 13.30-tól a gyermek alkotásait bemutató kiállítás nyílik, 14 és 16 órakor a szabadtéri színpadon szórakoztató műsorokat láthat a közönség. 14 órakor Malom társasjáték versenyben próbálhatják ki magukat a vállalkozó kedvűek, de lesznek kézműves foglalkozások és ugrálóvár is.

A szabadtéri színpadon délután élőzenés koncerteket tartanak: 16 órakor a Leslie Night country zenekar, 17 órakor a River Runners zenekar zenél, 19 órakor pedig a Karthago ad 45 éves jubileumi koncertet.

Az est 21.30-kor a Szent Iván éji vízi felvonulással és meglepetés fináléval zárul.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában