Koncert

2024.07.13. 14:45

„Nézd, ez az érzés más!” - Bagossy Brothers koncert Körmenden

A folk rock erdélyi nagyágyúja, a Bagossy Brothers Company adott rendkívül nívós koncertet a körmendi Ökocentrum színpadán, zsúfolt nézőtér előtt.

Horváth Zoltán Szabolcs

Fotó: Szendi Péter

Hiába érkezett meg pénteken kora este a Rába-partjára is az előzetesen beharangozott zivatar előszele, a közönség így is sűrű sorokban vándorolt ki az Ökocentrumba, ahol először a Magidom elnevezésű fővárosi zenekar fogadta az érdeklődőket. A pesti srácok pedig alaposan kitettek magukért, ugyanis kulturált hangzásvilágukkal, szórakoztató, nyárias dalszövegeikkel méltán vívták ki azt a „tapscunamit”, amivel a hálás publikum búcsúztatta őket. Fél kilenc körül aztán színpadra léptek a főszereplők, vagyis a Bagossy Brothers Company tagjai, akik nagyon szépen építkezve állították össze nívós műsorukat. Felvezetésként a kevésbé ismert dalokkal szórakoztatták a nagyérdeműt, aztán szépen lassan jöttek a „slágerek”. Az „Olyan Ő” című opusznál pedig már a srácoknak nem is kellett volna énekelniük, mert a közönség kívülről fúlta az egész nótát. Hasonló volt a helyzet a „Visszajövekkel” és az „Add vissza a játékommal”.

A másfél órás koncert végén pedig tényleg mindenki úgy érezhette, hogy „Nézd, ez az érzés más!”. Tényleg lehet sikert elérni minőségi zenével és elgondolkodtató, érzelmekre, érzésekre épülő dalszövegekkel. Nem csoda, hogy a 2013-ban a Hargita megyei Gyergyószentmiklóson alakított formáció egyre sikeresebb a magyarok lakta területeken.

Hegedüs László, az Ökocentrumot működtető Alterába Kft. tulajdonosa tartotta a szavát, ugyanis tényleg remek tartalommal töltötte meg ezúttal is a szabadidőcentrum programajánlatát, ráadásul a beharangozott vihar sem érkezett meg. A Bagossy Brothers Company pedig hamarosan folytatja a Balaton körüli koncertsorozatát, amiről a „kompánia” frontembere, Bagossy Norbert nyilatkozott munkatársunknak. A teljes interjút hamarosan megtalálhatják a vaol.hu-n és a Vas Népe hasábjain is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában