Törnek előre

2024.08.28. 12:00

Nemcsak zenekarban, duóban is zenélnek a Grabarics Tesók

Csaknem két éve tör előre a tinédzserekből álló zenekar. A Sunday Brunch tagjai a Savaria Karneválon nemcsak zenekarként zenélt, két tagjuk, a Grabarics Tesók akusztikus duóban is felléptek a Borok Utcájában.

Polgár Patrícia

A nyári szünet hívta életre a Grabarics Tesók formációt: a Sunday Brunch zenekarként kapott felkérést az Utcazene fesztiválra, ám ketten is nyaraltak akkor. Gergő sok számot tud kívülről játszani, az ő fejéből pattant ki, hogy testvérével, Milánnal összeállítanak egy akusztikus formációt, így tudják helyettesíteni a zenekart. A fiúk, bár azóta meghívást kaptak a Szentkirályi Napokra és a Savaria Karneválra is, fő zenei projektjük továbbra is a Sunday Brunch marad.

A Sunday Brunchból ismert Grabarics tesók akusztikus duóként is zenélnek.
A Sunday Brunchból ismert Grabarics tesók akusztikus duóként is zenélnek.
Forrás: Sunday Brunch zenekar

Az együttesnek még vannak függőben levő koncertjei, az alábbi helyeken azonban biztosan találkozhatnak velük a zenekedvelők még idén:

  • Augusztus 31., szombat: Győrsövényház – Falunap
  • Szeptember 1., vasárnap: Velem - Asztalkő Fesztivál
  • Szeptember 27., péntek: Szombathely – Bohém
  • November 8., péntek: Szombathely – Végállomás
     

A zenekari többség (négyen is) egyébként most megy nyolcadik osztályba, így a tanév első félévében szeretnének a tanulásra koncentrálni. Közben azért, kedvenc mondásukhoz híven, amit Gergő a gitár tanárjától kapott tanácsul: vigyáznak, nehogy a zene rovására menjen a tanulás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában