Siker

2023.10.22. 20:19

NB II.-es röpi: Simán nyerte a Haladás a rangadót

Az NB II.-es női röplabdabajnokság szombathelyi rangadóján a házigazda SZoESE nem tudta megnehezíteni a Haladás VSE dolgát.

Sütő Dániel

Fotó: © Cseh Gábor

Szombathelyi Egyetemi SE–Haladás VSE 0:3 (-11, -13, -14). Szombathely, Dr. Gál László Egyetemi Sportcsarnok, NB II.-es női röplabdamérkőzés, vezette: Veress, Őri.

SZoESE: Egyed-Halmosi, Fülöp, Horváth K., Gábriel, Dóka, Szalai Cs. Csere: Lajos, Imre, Nagy D., Donáczi, Tauker. Edző: Bodzer Attila.

HVSE: Kőrösi, Tóth B., Héjj, Marton, Horváth B., Németh A. Csere: Péter, Stéger, Dabronaki, Varga N., Ragasits. Edző: dr. Mucsi Péter.

Már az első szettben komoly különbség mutatkozott a két csapat között és ez a folytatásban sem változott. A szombathelyi rangadót magabiztosan uraló Haladás teljesen megérdemelten nyert a SZoESE otthonában.

Bodzer Attila: – Sajnos nem sikerült meglepetést okoznunk. Tudtuk, hogy a Haladás ellen 200% -on kell teljesíteni, ha eredményt szeretnénk elérni, hiszen a HVSE esetében egy motivált csapatról van szó. Sajnos nem ez volt a legjobb meccsünk, bár voltak jó időszakok, erre lehet a továbbiakban építeni, fejlődni, hogy a jövő héten még versenyképesebbek legyünk.

Dr. Mucsi Péter: – Örömteli, hogy jó felfogásban, motiváltan játszva, minden taktikai utasítást betartva a játék minden elemében sikerült ellenfelünk fölé nőnünk.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában