Helyi sport

2024.04.05. 18:50

Magyar Kupa: összecsap a két első

A bajnokságban éllovas Ferencváros az egyetlen állva maradt másodosztályú együttest, az NB II.-ben listavezető Nyíregyháza Spartacust kapta ellenfélül a labdarúgó MOL Magyar Kupa elődöntőjének csütörtöki esti sorsolásán.

Pum András

A négy közé jutásért vívott mérkőzéseken a Kisvárda Master Good 3-2-re (gólszerzők: Jovicic 2, Spasic, illetve Bognár, Hej) legyőzte az MTK Budapestet, a Vasas a rendes játékidőben 2-2-re végzett a Pakssal – hosszabbításban 5-2-re (gólszerzők: Holender, Tóth M. (11-esből), illetve Tóth B., Hahn, Böde, Windecker, Papp) nyertek a paksiak. Az Ferencvárosi TC Zachariassen duplájával 2-0-ra győzött Diósgyőrben, míg az NB II.-es Nyíregyháza Spartacus hazai pályán – Balmazújvárosban – 2-1-re (gólszerzők: Gengeliczki, Novák, illetve Sigér Á. (öngól) verte a Kecskemétet. Az M4 Sport csütörtök esti adásában pedig kisorsolták az elődöntő párosítását. A Nyíregyháza Spartacus az Ferencvárosi TC-t, a Paks pedig a Kisvárdát fogadja. A továbbjutás egy meccsen dől el. Az elődöntő hivatalos játéknapja április 24-e. A finálét május 15-én a Puskás Arénában rendezik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában