Labdarúgás

2024.05.06. 16:07

Kiakadt Bajner Bálint, a Haladás labdarúgója - Posztjában azt is leírta, miért

Vaol.hu

Bajner Bálint

Forrás: VN-archívum

Haladás Szurkolói Kör hivatalos oldala - B Közép Haladás Szurkolói oldal egy posztja alá írt hosszú kommentet Bajner Bálint.

A Haladás labdarúgója így kezdte: 

"Tisztelt Haladás Szurkolók, Tisztelt Haliért rajongók, féltők, futballbarátok!

Néhai Édesapám, néhai Édesanyám, Családom, Testvéreim, Barátaim és Jómagam által szeretett csapatom védelmében megszegem a tiltást és tiszta vizet öntök a pohárba, annak ellenére is, hogy sokak szemében én leszek ismét a szemétláda.

2023. Augusztus 15.én érkeztem a Halihoz, Szántó Csaba invitálására. 3 forduló ment le, 3 meccs 3 vereség. Én akkor szóltam, hogy óriási nagy a baj, szívesen segítenék a magam eszközeivel.

Szeptember 7.én jelezték, hogy szeretnének leigazolni, ami az egész családomat és jómagamat is hatalmas boldogsággal töltötte el.

November 15.éig edzettem a csapat mellett, életemben nem ért annyi megaláztatás és igazságtalanság, mint szeretett klubom jelenlegi vezetőedzőjétől. November 15.-én beletörődtem hogy csak ámítanak, és terelnek, szerződést nem kapok és nem tudom a klubot jó irányba terelni.

Decemberben és januárban egyedül, olyan szintre hoztam magam fizikálisan, amire a Hali nem volt képes.

Olyan fizikai teszteredményeket értem el, amire Dortmund óta sehol sem voltam képes. Volt több külföldi ajánlatom, de Mészöly Géza invitálására, a kinevezését következő héten lementem próbajátékra újpestre, játszottam egy félidőt és meggyőztem mindenkit.

Másnap tudta meg Homlok Zsolt tulajdonos hogy újpesten vagyok és Mészöly Gézától könnyedén leinformálta milyen állapotban vagyok és kifejezetten ő kért el.

Közölték, hogy a hétvégi Tiszakécske ellen már egy félidőt tuti játszok, nagyon nagy szükség van rám. Rohantam Szombathelyre."

A teljes hozzászólás IDE kattintva olvasható el>>

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában