Korosztályos futball

2024.06.18. 16:41

U19: mindenkit elvert az Uraiújfalu

A házigazda Uraiújfalu SE korosztályos futballcsapata nyerte az U19-es bajnokcsapatok számára kiírt tornát.

Tóth Gábor

Az Uraiújfalu U19-es bajnokcsapata

Fotó: VN/Uraiújfalu SE

Második lett a Sárvár, harmadik a Felsőcsatár korosztályos futballcsapata

Az Uraiújfalu SE sporttelepén rendezték meg az elmúlt hétvégén az U19-es korosztály bajnokcsapatainak évzáró tornáját. Három korosztályos futballcsapat lépett pályára: a vármegyei I. osztály bajnoka, a Sárvár FC, a vármegyei II. osztály Északi csoportjában diadalmaskodó, egyben házigazda Uraiújfalu SE, valamint a vármegyei II. Déli csoport aranyérmese, a Pinkavölgye-Felsőcsatár KSK. Mindenki játszott mindenkivel – 2x30 perces meccseket vívtak a csapatok.


Eredmények: Uraiújfalu–Felsőcsatár 4-1, Felsőcsatár–Sárvár 0-3, Uraiújfalu–Sárvár 0-0 – 11-esekkel az Uraiújfalu győzött.


Az Uraiújfalu SE U19 bajnokcsapatának a kerete: Szabó Martin István, Vajnai Zoltán, Bokor László, Bokor Bence, Németh Olivér, Gönczöl Norbert, Palánki Armand, Karácsonyi Renátó Ticián, Czenki Dániel, Czenki Bálint, Csay Barnabás, Agg Bence, Agg Dániel, Binder Martin, Szabó Balázs, Árvai Ákos, Szabó Kornél, Balogh Milán játékosok, Pap Zoltán csapatvezető.

TG

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában