Labdarúgó EB

2024.06.25. 13:49

Marco Rossi is meglátogatta a kórházban Varga Barnabást - Fotón mutatjuk a találkozást

Vaol.hu

Marco Rossi vezetésével a szakmai stáb néhány tagja valamint a játékosok képviseletében Botka Endre meglátogatta a stuttgarti kórházban Varga Barnabást. A látogatók a Ferencvárosi Torna Club játékosának tolmácsolták az egész csapat jókívánságai - olvasható a MLSZ - Magyar Labdarúgó Szövetség közösségi oldalán.

Varga
Marco Rossi és Botka Endre is meglátogatta a stuttgarti kórházban Varga Barnabást.
Forrás: MLSZ

Mint ismert, horrorisztikus jelenetek játszódtak le az A-csoport 3. fordulójában rendezett Skócia–Magyarország mérkőzésen, amikor egy szabadrúgásnál középen Varga Barnabás ütközött a skótok kapusával, Angus Gunn-nal. 

 

 

Aztán mozdulatlanul terült el a földön, s rögtön látszott, hogy nagy a baj, ezért társai eltakarták őt. Az FTC csatárának az MLSZ közlése szerint stabil az állapota, arcában több csont is eltört, s agyrázkódást szenvedett, így nagy valószínűséggel műtét vár rá, s az éjszakát a stuttgarti kórházban töltötte.

Legkorábban szerdán hagyhatja el a kórházat Varga Barnabás

A műtétet követően legkorábban szerdán engedik ki a kórházból Varga Barnabást, a magyar labdarúgó-válogatott középcsatárát, aki a Skócia elleni Európa-bajnoki mérkőzésen többszörös arckoponyacsont-törést szenvedett.

"Barni az ütközéskor agyrázkódást szenvedett, az eszméletét is elvesztette - idézte a csatár klubjának, az FTC-nek a honlapja a FradiMédiának nyilatkozó Pánics Gergelyt csapatorvost. - A mentőhöz érve már visszatért a tudata, ezt követően bevitték a stuttgarti klinikára, ahol a kivizsgálás után felállították a terápiás tervet, eszerint meg fogják műteni. Csatárunk többszörös arckoponyacsont-törést szenvedett, több kisebb és nagyobb csont is eltört az arcában, volt, amelyik el is mozdult. Az operáció után két napig bent tartják, ha minden jól alakul, szerdán engedik ki" - fogalmazott az orvos.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában