Labdarúgó EB

2024.06.25. 13:10

A szentpéterfaiak megkönnyezték Varga Barni sérülését - videó

A kis vasi településen szinte mindenki ismeri, szereti és tiszteli a válogatott futballistát és annak családját, így nem csoda, hogy a falubeliek szó szerint megrémültek a játékos ijesztő sérülését látva.

Horváth Zoltán Szabolcs

Nem túlzás azt állítani, hogy a magyarok skótok elleni sorsdöntő meccsének 68. percében az egész ország felszisszent, amikor Varga Barnabást letaglózta az ellenfél kapusa, Angus Gunn. Nem történt ez másként Szentpéterfán sem, ahol a szurkolók közül többen még meg is könnyezték az esetet.

- Én úgy gondolom, hogy Varga Barni feláldozta a testi épségét a válogatottért, a továbbjutásunkért, mert ha nincs ez a sajnálatos eset, akkor talán nem is nyerünk. Valószínűleg maradt volna a 0–0-ás döntetlen és minden esélyünk elszáll – fogalmazott az egykori focista, Gaál Gyula, aki nagyon régóta ismeri a válogatott futballistát és családját.

- Barni, mielőbbi gyógyulást kívánunk! Szeretünk, visszavárunk – üzenték a szentpéterfaiak a műtét után lábadozó válogatott labdarúgónak. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában