Gyász

2024.07.12. 11:43

A Honvéd autóbalesetben elhunyt szurkolójára emlékeznek a Haladás-szurkolók is

Vaol.hu

Forrás: Facebook

A Budapest Honvéd közösségi oldalán tájékoztatta a szomorú hírről, hogy elhunyt a kispesti klub egyik vezérszurkolója, Bordi.

- Sokan tudjátok, hogy Bordás barátunk súlyos autóbalesetet szenvedett. Itthon és Európa-szerte kiálltak a vezérszurkolónkért és bíztak velünk együtt a felépülésében. Bordit élete legnagyobb csatájában úgy buzdítottuk, ahogyan azt ő tette hétről-hétre velünk és a csapattal. Sajnos ez is kevés volt - áll a bejegyzésben. 

Köztudott, hogy a Honvéd és a Haladás szurkolói nagyon jó kapcsolatot ápolnak, így amikor a szombathelyiek értesültek a tragikus hírről, egyből mozgósításba kezdtek, hogy méltóképpen emlékezzenek meg a fanatikus szurkolótársukról.

- Nagyon rossz híreket kaptunk a kispesti barátainktól… El kell búcsúznunk Borditól… Várunk mindenkit szombaton 21:00-ra a Hali stadionhoz, hogy megemlékezzünk  az Északi Kanyar megkerülhetetlen alakjáról - olvasható a Green White Army Haladás bejegyzésében. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában