Labdarúgás

2024.07.13. 08:00

Edzésbe állt a Haladás VSE - fotók

Megkezdte a felkészülést a vármegyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságra a Haladás VSE együttese.

Pum András

20240710 Edzésbe állta Haladás VSE labdarúgó csapata, Szombathely, Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: © Cseh Gábor

Sérülések miatt nem tudták teljes kerettel indítani a felkészülést a Szenczi Imre vezette szombathelyiek.  Tarján Patrik, Buzás László, valamint két saját nevelésű fiatal, Likerecz Botond és Varga Csaba volt a maródiak listáján, de hamarosan mindannyian bekapcsolódhatnak a munkába. A tervek szerint hetente hét gyakorlásból, valamint egy edzőmeccsből áll majd a program A vasiak szombaton 10 órakor a Vitynyéd ellen vívják első felkészülési mérkőzésüket.

© Cseh Gábor
Jancsó András is elkezdte a felkészülésr a Haladás VSE-vel
Fotó: © Cseh Gábor

– Nem gondoltam semmilyen rávezetésre, hanem rögtön belecsapunk a lecsóba, mivel nagyon kevés idő áll a rendelkezésünkre. Persze ez nem azt jelenti, hogy szétfuttatjuk a srácokat. Mindent labdával gyakorolunk majd, mert az edzések különböző játékelemekről, játékszituációkról szólnak. Építeni akarjuk a csapatot és azon belül az egyéneket is – fogalmazott Szenczi Imre szakmai vezető, aki hozzátette: valamennyi hétvégére terveztek egy-egy edzőmeccset is, melyeken erős vármegye I.-es együttesekkel akarják majd összemérni felkészültségüket, erejüket. Szerdánként pedig egymás közötti játék szerepel a programban

– Arról már beszámoltunk, hogy három szombathelyi kötődésű játékos, Tarján Patrik, Szakály Attila és Jancsó András nálunk folytatja a pályafutását, de az eddig futsalozó Fehér Dániel is velünk van már. A támadószekcióba és a kapus posztra még jöhetnének új játékosok, de így is megvagyunk. Emellett nagyon bízom a saját utánpótlásunkban. Onnan olyan 16-17 éves srácok jöhetnek, akik megállhatják itt is a helyüket – zárta szavait a klubhonlapon Szenczi Imre vezetőedző.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában