Gyász

2024.07.22. 13:40

Elhunyt Simsik Cyntia, a Szombathelyi Haladás egykori kézilabdázója

Vaol.hu

Forrás: Facebook/NB1/B mert nem csak a nagyok számítanak

Szűkszavú bejegyzésben osztotta meg a szomorú hírt az egyik kézilabdával foglalkozó szakportál. 

- Elhunyt Simsik Cyntia. Cyntia játszott a Szent István SE, DVSC, Hajdúnánás, Dorog, Szombathelyi Haladás, Csurgó és a Komárom színeiben.

A felvidéki születésű Simsik Cynthia a szlovákiai Párkányban kezdett el kézilabdázni, de mivel csak felnőtt csapata volt a városnak, így fiatalként nagyon kevés játéklehetőséghez jutottam, ezért váltania kellett. Akkor adódott a lehetőség, hogy a tanulmányait a budapesti Szent István Közgazdasági Szakközépiskolában folytatta, s így lehetett tagja a kézilabdacsapatnak, amely után szintet lépett, és a Bíró Imre, majd Varga József által irányított Debrecennel az NB I.-ben szerepelt. Később még pályára lépett a Dorog, a Szombathelyi Haladás, a Csurgó és a Komárom színeiben is, 371 mérkőzésen összesen 1730 gólt dobott. 

Simsik Cynthia legutóbb Dunaszerdahelyen élt, a trnavak.sk szlovák hírportál múlt héten arról számolt be, hogy eltűnt, és a helyi rendőrség is kereste - adta hírül a haon.hu.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában