Kézilabda

2024.08.21. 13:19

SZKKA: Döntetlen a dél-koreai bajnokkal

A 2024/2025-ös NB I.-es női kézilabda-bajnokságra készülő SZKKA hatodik edzőmeccsén második döntetlenjét könyvelhette el.

Sütő Dániel

SK Sugar Gliders–Szombathelyi Kézilabda Klub és Akadémia 28-28 (13-13). Budapest, Dr. Koltai Jenő Sportközpont, nemzetközi női felkészülési kézilabda-mérkőzés. 
SZKKA: Almeida, Marinovic, Csatlós (kapusok), Pődör R. 8, Varga N. 3, Pődör B. 3, Bujnochová 2, Akiyama, Malovic 2, Djatevska 2, Szmolek 3, Kulcsár 1, Kazai 1, Szeberényi, Török. Edző: Bo Rudgaard Olsen.

Pődör Rebeka 8 gólt vágott a dél-koreai bajnoknak Budapesten
Forrás: SZKKA


Az ázsiaiak játékstílusa teljesen eltért attól, amihez a vasiak hozzá szoktak hazai szinten, így végig szoros küzdelmet hozott az SZKKA hatodik, fővárosi edzőmeccse a dél-koreai bajnok ellen. Nehézséget okoztak az alacsony, villámgyors koreai játékosok és gyorsindításaikból sok gólt kaptak a szombathelyiek. Amikor azonban türelmesek voltak Pődör Rebekáék és csapatjátékot mutattak, több remek helyzetet is kialakítottak a túloldalon. A meccset mindkét csapat megnyerhette volna, igazságos a döntetlen. SD

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában