Labdarúgás

2024.07.05. 12:33

Futsal: taroltak a szombathelyiek, hárman az élen

A 2023/24-es NB I.-es férfi futsalbajnokság legjobb játékosa, legjobb kapusa és a legjobb edzője is a bajnok Haladás VSE-től került ki.

Pum András

20240403 Szombathely Haladás Sportcsarnok (Szombathelyi Haladás Sportkomplexum) Férfi Futsal Magyar Kupa 4. forduló Haladás VSE - DEAC. Fotó: Unger Tamás UT Vas Népe Képen: Luiggi Longo Duarte Baptista (7)

A Magyar Labdarúgó Szövetség a futsal szövetségi kapitányok, a szakágvezető és a futsal bizottság közös döntése alapján választották meg a 2023/24-es szezon legjobbjait.
A férfiaknál tarolt a Haladás VSE, három kategóriában is elvitte a pálmát. A Haladás VSE-vel bajnokságot és Magyar Kupát nyert – a nyáron azóta távozott – Luiggi Longo érdemelte ki az év játékosa címet. A legjobb kapus klubtársa Alasztics Marcell (Haladás VSE) lett, míg a legjobb edzőnek Felipe Ferraz Condét (Haladás VSE) választották meg.  A gólkirály Gregory Costa dos Santos (Nyíregyháza), a bajnokság felfedezettje Kajtár Mátyás (Kecskemét), míg a legjobb játékvezető Kovács Gábor lett.

20240403hvsedeac_ut (10)
Luiggi Longo lett a 2023/24-es szezob legjobb férfi futsaljátékosa Fotó: Unger Tamás


A nőknél is megválasztották a legjobbakat. A legjobb játékos Kota Gabriella (TFSE, a legjobb kapus Deczki Vanda Kinga (Tolna), a gólkirálynő Folk Zsuzsanna (Tolna), míg a legjobb vezetőedző: Reveland Zoltán (Tolna) lett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában