Labdarúgás

2024.07.10. 19:03

Guzmics Richárd: Bízom benne, hogy a Haladás név újra szép lesz!

A Haladás korábbi kiváló, saját nevelésű védője, a 28-szoros válogatott Guzmics Richárdot is mélyen érinti a Szombathelyi Haladás labdarúgócsapatának megszűnése.

Pum András

Fotó: Unger Tamás

– Nagyon sajnálom ami történt azzal a klubbal, ahol  pályafutásomat kezdtem és lettem válogatott játékos – mondta az egykori Haladás-futballista Guzmics Richárd. – És oly sok szép emlék köt ide, mint például a Haladás legnagyobb sikere: az NB I.-es bronzérem és az Európa-liga meccsek. Nagyon mélyen érintett engem, de azért lássuk be: az utolsó évek már mutatták, hogy nem jó irányba mennek a dolgok. Kezdve azzal, hogy a Haladásért élő, tenni akaró embereket ellehetetlenítettek és egyáltalán nem a szakma és az építkezés dominált. A dolgozókat és a szurkolókat semmibe vették és önös érdekekre használták a Haladás nevet és a címert. Bízom benne, hogy egy újjáalakult Haladásban – amit a szurkoló is magáénak érez – már szakmai alapon fognak működni a dolgok és újra NB I.-ben láthatjuk szeretett csapatunkat. Ehhez rengeteg munka és összefogás kell. Bízom benne, hogy a Haladás név újra szép lesz, méltó régi nagy híréhez!

20230512_GuzmicRichardsfokuszban_ut (2)
Guzmics Richárdot is megdöbbentették a Haladással történtek Fotó: Unger Tamás

Kapcsolódó:

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában